Klanten Referenties

 

Australian Dutch Business Connect respecteert de vertrouwelijkheid van klantenidentiteit. We lichten graag de omstandigheden toe van eerdere projecten waar de klantenreferenties hieronder naar verwijzen.

 

"Wij werkten met Victor voor de herstructurering van onze organisatie, waarbij Victor als mentor fungeerde. Zijn inbreng en perspectief op gevoelige veranderingen, en zijn terugkoppeling op culturele issues was geweldig. We kennen Victor als een persoon met hoge integriteit. We waarderen zijn eerlijkheid en zijn tact om moeilijke issues bespreekbaar te maken."

Bedrijfsdirecteur

 

"Victor heeft verscheidene malen met ons gewerkt om in een faciliterende rol ons te helpen voortgang te maken met strategische projecten. Ik heb er altijd van genoten met hem samen te werken, en zijn resultaten zijn altijd van hoge professaionele kwaliteit geweest. Victor is een lateraal denker met een brede kennis; zijn perspectief op projecten is gedreven door verbeterde effectiviteit en efficiëntie. Hij is behendig en bekwaam in het verkrijgen van practische resultaten, zowel in strategische helderheid als bottom-line." 

Landenmanager 

 

"Victor coachte ons team op het gebied van interculturele onderhandelingen in een workshop. De workshop was informatief. De informele sfeer zorgde voor veel interactie. Victor toonde veel passie en er was een goed mix van discussie, slides, video's, en oefeningen. Victor had goed contact met de groep om te zorgen dat iedereen bleef leren. Hij maakte ook goed gebruik van de ervaring in de zaal, en combineerde dat met zijn eigen practische onderhandelingservaring."

Afdelingsleider

 

"Victor faciliteerde de resolutie van een klant-leverancier dispuut dat ontstond na implementatie van een project. Victor's inbreng was instrumentaal met zijn onafhankelijke bemiddeling van grote en kleine issues. Zijn aandacht voor detail en proactieve houding naar beide partijen resulteerde in een constructieve benadering van beide partijen naar de oplossing van het conflict."

Juridisch Partner 

 

"Wij werkten met Victor in onderhandelingen tussen ons team en overheidsinstanties.Victor was snel in het begrijpen en samenvatten van onze issues, en creatief in het met ons formuleren van strategieën en processen voor de voorbereiding en de onderhandelingen zelf. Ik was vooral onder de indruk van hoe hij de openheid binnen ons team kon vergroten. Werken met Victor was intens en tegelijkertijd leuk. Hij gaf ons veel ideeën voor onze eigen organisatie, en de rol en invloed die we als individuen kunnen hebben. Victor hielp ons ook met ons commitment, geduld, en geloof in een goede uitkomst."

Provinciaal Secretaris 

 

"Victor is erg gepassioneerd en een van de meest klantgerichte mensen waar ik mere gewerkt heb. Zijn enthousiasme, positieve kijk op dingen, en teamgeest werken aanstekelijk! Zijn vermogen om te nertwerken en relaties op te bouwen zijn legendarisch."

Business Development Manager

 

"Victor is een zakenman die zijn inzichten volledig inzet in het belang van resultaten voor zijn klanten. Hij kan snel klantenbelangen begrijpen en die vervolgens vormgeven in samenhang met belangen van andere stakeholders om zo voor duurzame resultaten te zorgen."

Project Manager

 

"Ik ken Victor sinds 2007. Vanaf het begin zijn onze interacties vriendelijk en positief geweest, en gericht op resultaten. Victor's professionele kijk is erg klantgericht. Hij kan scherp kijken en analyseren, en heeft veel relaties om te helpen waar dat nodig is om te zorgen dat alle betrokkenen een goed resultaat krijgen. Ik heb Victor leren kennen als dynamisch en slim in zijn benadering van onderhandelingen en bemiddelingen. Hij is nieuwsgierig en belangstellend op een breed gebied, innemend en ontspannen wat het makkelijk maakt om met hem te communiceren."

Bedrijfsanalist

Bedrijfsadvies en diensten voor Australië en Nederland/Holland
Australië +61 404 067 640     Nederland +31 6 1779 1844    connect@australiandutch.com