Over ons

Australian Dutch Business Connect wordt geleid door Victor Konijn. Hij startte het bedrijf in 2013 als een natuurlijk vervolgstap in zijn professionele carriere.
 
Victor is een professioneel ingenieur met een passie voor mensen en interculturele diversiteit. Hij heeft 30 jaar ervaring met wereldwijde bedrijven waarvan 14 jaar als zelfstandig ondernemer, in Europa, Amerika, India, China, en Australië.
 
Victor helpt zijn klanten om gewenste veranderingen te bewerkstelligen of om wijs met ongewenste veranderingen om te gaan - binnen een project, een baan, bedrijf, organisatie, relatie of ander onderdeel van het leven. Hij werkt als consultant, mentor, coach, facilitator, onderzoeker, mediator, conciliator, tussenpersoon, bemiddelaar, schrijver, en spreker. In alle rollen richt hij zich op het ontrafelen van complexe omstandigheden, het verhelderen van gezichtspunten, en het overbruggen van verschillen, om zo practische en duurzame probleemoplossingen te vinden. Als het van toepassing is brengt hij een team van experts samen dat hij leidt, om zo samen sneller resultaten te behalen voor zijn klanten.
 
Victor is geboren in Nederland. Hij werkte 15 jaar in commerciële en leidinggevende banen in diverse Europese landen, de Verenigde Staten van Amerika, India, en China voor hij naar Australië verhuisde in 1998. In 2001 lonkte het zelfstandig ondernemerschap en richtte Victor zijn business-IT consultancy Plutonic Zoo op dat hij tot 2017 leidde. In 2013 voegde hij daar diverse bedrijven aan toe waaronder zijn coaching, facilitation en mediation business Clarity Counts; zijn interculturele consultancy Australian Dutch Business Connect; en zijn hospitality business Ocean Views Family-friendly Short-term Accommodation.
 
Terwijl hij in Nederland woonde heeft Victor een electrotechnische ingenieursopleiding (Ir, MSc, MSEE) afgerond bij de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). In Australië is Victor professioneel bedrijfscommissaris (GAICD), op neurowetenschappen gebaseerde resultaatcoach, Cinergy conflict coach, geaccrediteerd mediator (NMAS), Associate Certified Coach (ACC) bij de International Coach Federation (ICF), geaccrediteerd Mental Health First Aider (MHFAen beoefenaar van Compassionate Communication (of Non-Violent Communication™, NVC).
 
Victor is lid van het Australisch instituut voor bedrijfsdirecteuren en commissarissen (AICD), de Australische beroepsvereniging voor conflicthantering (Resolution Institute), de internationale coach federatie (ICF), en het expert netwerk voor start-up ondernemingen van de Australische federale regering.
 
Victor's professionaliteit en enthousiasme heeft geresulteerd in een groot persoonlijk netwerk van Nederlandse, Australische, en andere internationale professionele relaties. Hij gebruikt culturele inzichten en specialistenkennis van zichzelf en zijn netwerk om business issues in kansen om te zetten, en mogelijkheden met behoeften te verbinden.  
 
Victor is een boeiende spreker in het openbaar op het gebied van effectieve business interacties. Hij spreekt op conferenties en faciliteert regelmatig workshops over onderwerpen als 'Succesvolle IT in professionele bejaardenzorg', 'Het kiezen van de juiste leverancier', 'Practische contractonderhandelingen voor een duurzame zakenrelatie', 'Van conflictoplossing naar conflictpreventie'  en 'Werken met passie'.  
 
Victor woont in Sydney, Australië met zijn vrouw en drie volwassen kinderen. Hij werkt wereldwijd en geniet ervan mensen te ontmoeten, dus schroom niet hem te benaderen om informeel en vrijblijvend kennis te maken.
Bedrijfsadvies en diensten voor Australië en Nederland/Holland
Logo RI Professional colour.jpg
ACC_Visual.png
Graduate logo.jpg
mhfaider_digital_badge.png
Australië +61 404 067 640     Nederland +31 6 1779 1844    connect@australiandutch.com